Paula1Presidentti
Paula Saarinen

Puheenjohtaja
saarinen.paula.s@student.uta.fi
Hei! Nimeni on Paula ja olen toisen vuoden opiskelija. Harrastuksiini kuuluu musisoiminen, lukeminen, matkustelu ja keittiöpsykologia. Olin myös viime kaudella hallitustoiminnassa mukana varapuheenjohtajana ja KOPO-vastaavana. Tältä kaudelta odotan erityisesti lisääntyvää yhteistyötä ainejärjestöjen kesken ja mahtavia tapahtumia! Tulkaahan jutulle oli asia sitten mikä tahansa tai vaikka ei olisi asiaakaan!

Ilse1Pääministeri
Ilse Forss

Varapuheenjohtaja, tuutor- ja SOOL-vastaava
forss.ilse.m@student.uta.fi
Olen Ilse ja viime vuoden tapaan minulla on tälläkin kaudella kolme nakkia. Varapuheenjohtajana toimin Paulan oikeana kätenä ja ennen kaikkea vasempana jalkana. Tosiasiassa ITUn hallitus toimii kuten Suomen valtiokin: presidentti edustaa pääministerin käyttäessä todellista valtaa. Nukkehallitsijamme tyytyväisenä pitäminen on siis toimintasuunnitelmani kohta numero yksi. Tuutorvastaava Seniorina tehtäväni on sekä kehittää tuutortoimintaa että kouluttaa Junior astumaan koon 43 saappaisiini. Harrastuksiani ovat Paulan palvomisen ohella SOOL-propagandan levittäminen ja yleinen aktiivisuus oikeastaan ihan kaikessa. Jos minua ei ITUn tapahtumissa näy, kannattaa tarkistaa onko itse eksynyt väärään paikkaan. Ainoa todellinen intohimoni ja elämäni suola, sokeri sekä rasva on kuitenkin ruoka. Fakta, jota lobbaajien ja lahjontaan taipuvaisten kannattaa hyödyntää.

Elsa2Valtiovarainministeri
Elsa Pulkkinen

Taloudenhoitaja
pulkkinen.elsa.m@student.uta.fi
Heipparallaa! Mie oon Elsa 20v, paljasjalkainen stadilainen vuosikurssilta 2013 eli tokaluokkalainen. Hallituksessa toimin toista vuotta taloudenhoitajana eli kaikkea rahaan ja maksuihin liittyvää kantsii kysyä täältä päin ja jos jotain unohdatte maksaa niin vihaiset viestit on mun käsialaa. Ja silloin kun en lähettele vihaisia viestejä harrastan kaikkea häsläämistä mun hörökorvaisen karvakamun kanssa ja joskus mut löytää myös erinäisistä jumpista tai laskettelurinteestä.

Emilia1Alivaltiosihteeri
Emilia Haapajärvi

Sihteeri ja tuutorvastaava
haapajarvi.emilia.k@student.uta.fi
Moikka! Mä olen Emilia ja toimin hallituksen sihteerinä sekä tuutorvastaavana 2015. Kotoisin olen Porista, mutta sieltä tänne isommille mestoille olen tieni löytänyt jo yhdeksän vuotta sitten. Tykkään vapaa-ajallani urheilla sekä hengata kavereiden kanssa. Ystäväni tuntevat minut toimeliaana likkana, joka on paljon äänessä ja jolle sattuu ja tapahtuu! Odotan ensimmäiseltä hallitusvuodeltani paljon uusia kokemuksia, hauskoja tapahtumia sekä uusiin ihmisiin tutustumista! Törmäillään!

Vara2Viestintäministeri
Tomi Husu

Viestintävastaava (syksy 2015)
husu.tomi.j@student.uta.fi
Morjesta! Tomi on nimeni ja kotoisin olen Riihimäeltä. Olen ensimmäistä kertaa ITU:n hallituksessa. Aloitin hallituskauden toimimalla hallituksen varajäsenenä, mutta kesän aikana sain kunnian aloittaa uutena viestintävastaavana. Tulevalta kaudelta odotan sitä, että saan olla mukana päätöksen teossa ja tehdä ainejärjestöjen välisestä yhteistyöstä aina vain parempaa. Haluan kannustaa kaikkia olemaan aktiivisia, ja toimimaan ainejärjestömme sekä Tampereen yliopiston opiskelijoiden hyväksi. Muistetaan kuitenkin ottaa rennosti aina välillä. Rankka opiskelu vaatii rankat huvit!

Roosa1Puolustusministeri
Roosa Haverinen

Edunvalvonta- ja liikuntavastaava
haverinen.roosa.j@student.uta.fi
Moi! Oon Roosa, 24 vuotta ja hallituksessa jo neljättä kautta (ei pääse pois, vaikka haluis…no ei ny!). Vastuualueina tällä kaudella liikunta ja edunvalvonta 🙂 Viime keväänä valmistuin kandiksi eli opiskelen nyt neljättä vuotta. Maisteriopinnot on ollut tosi mielenkiintosia ja valinnan vapautta riittää! Pelaan lentopalloa ja ultimatea. Tykkään myös laulaa, lukea ja käydä joogassa. Paras tv-sarja: Game of Thrones ❤ Aattelin lähtee kesällä harjotteluun Floridaan!

Pauliina1Ulkoasiainministeri
Pauliina Otonkorpi

Edunvalvonta- ja kansainvälisyystavastaava
otonkorpi.pauliina.m@student.uta.fi
Moikka! Olen Pauliina, 22-v ja syntyjäni tamperelainen tyttönen. Halusin edelliseltä kaudelta hieman muuttaa vastuualueitani, ja olenkin nyt uusi kansainvälisyysvastaava ja edunvalvontavastaava.  Molemmat alueet ovat mielenkiintoisia, ja toivon että tulen pääsemään heti asioihin käsiksi!

Hermanni1Kulttuuriministeri
Hermanni Kuivanen

Liikunta- ja excursiovastaava
kuivanen.j.hermanni@student.uta.fi
Moromoro, se on Hermanni ”Herqqu” ”QQ” ”Hermu” Kuivanen. Koska olen kaavoihini kangistunut, jatkan toista vuotta samoissa hommissa eli excu- ja liikuntavastaavana. Kuulun Uusitalon Jusben ja Isojorma Sepän kanssa semmoseen trioon ku Kolme caballeroa. Meillä on yks hittibiisikin: Pedagoginen rakkaus. Tärkein omaisuuteni on mun hauikset, tulkaa kattomaan mua ja niitä salille. Musta on kiva kannustaa itulaisia liikkumaan! Kun muistaa liikkua ja juhlia sopivassa suhteessa, niin kyllä ne opinnotkin siinä menee. Niin, ja minähän en sitten bussilla kulje. Se on oma auto, taksi taikka kävellen. Ja aivan kuten ryypätessä, tässäkään asiassa raha ei ole ongelma.

Sakari1Peruspalveluministeri
Sakari Punnonen

Tapahtumavastaava
Velho
punnonen.sakari.i@student.uta.fi
Olen Sakari, intoa puhkuva ja puhiseva tapahtumavastaava. Olen 24-vuotias, kotoisin alkujani Savommualta, ensimmäistä kautta hallituksessa, latentti kielioppinatsi, lievä nörtti sekä valtaisa sokerisyöppö. Lempivärini on tummansininen (suunnilleen heksadesimaali #000032) ja lempisanani englannin kielessä ”book”. Toivon tältä hallitusvuodelta huimasti ilonpitoa ainejärjestömme kanssa sekä yleistä ituutta.

Peruspalveluministeri
Veera Hanhiniemi

Tapahtumavastaava (syksy 2015)
hanhiniemi.veera.m@student.uta.fi
Moikka! Olen Veera Hanhiniemi, ensimmäisen vuoden opiskelija ja ITU ry:n vuoden 2015 hallituksen varajäsen. Asustelen nykyisin Tampereen Kalevassa, kotoisin olen sillan toiselta puolen Tahmelasta. Olen nyt ensimmäistä kertaa mukana hallitustoiminnassa ja odotan sen olevan hauskaa yhdessä tekemistä yhteisen hyvän vuoksi!

Peruspalveluministeri
Lotta Alhonen

Tapahtumavastaava (syksy 2015)
alhonen.lotta.x@student.uta.fi
Heippa! Olen Lotta ja toimin ITUn hallituksessa varajäsenenä. Tänne Tampereelle tulin tualt Turuust ja tämä kaupunki on kyllä löytänyt tien sydämeeni. Ruoka on paras ystäväni, mutta onnekseni rakastan myös urheilua. Odotan innolla tulevaa vuotta ja on ilo päästä toimimaan opiskelijayhteisön hyväksi näin mahtavalla porukalla.

Maria1Liikenneministeri
Maria Silander

Excursiovastaava
silander.maria.m@student.uta.fi
Heippa! Mun nimeni on Maria ja tuun tuolt toist puolt jokkee. Vastuualueeni on excursiot joten tuuppa rohkeesti juttusille jos sulla on ideoita minne voitais matkustella yhessä 😉 Tää on mun eka vuoteni hallituksessa, joten innolla odotan mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. Ainakin meillä on ihan mahti jengi kasassa!!

Työministeri
Meeri Aalto

LTO-liittovastaava (syksy 2015)
aalto.meeri.m@student.uta.fi
Hei! Olen Meeri, 21- vuotias paljasjalkainen tamperelainen. Asustelen kihlattuni kanssa Ikurissa ja tämä vuosi menee pitkälti syyshäiden suunnitteluun ja siksi päätinkin alkaa vain varajäseneksi. Odotan tältä kaudelta opettavaisia kokemuksia,  hauskoja tapahtumia ja uusia ystäviä.

Kevään 2015 vaikuttajat

Emmi2

Viestintäministeri
Emmi Pusa

Viestintä- ja tapahtumavastaava (kevät 2015)
pusa.emmi.k@student.uta.fi
Hello! Mä oon Emmi, 22 vuotias ja lähtösin Hämptönista, tuolta Kanta-Hämeen sydämestä. Opiskelen kolmatta vuotta, pyörin pääsääntösesti 2. vuosikurssin tunneilla ja hallituksessa häärään ekaa vuotta. Vastuualueitani ovat tapahtumat ja viestintä eli juu mä oon just se tyyppi, joka täyttää teidän itulaisten sähköpostien inboxit sekä spämmää facessa! Teknistä osaamista mulla tähän viestintävastaavan hommaan ei ole juuri nimeksikään, mutta intoa sitäkin enemmän. Liikunta ja ruuanlaitto ovat sydäntä lähellä eli silloin, kun ajatukset ei pyöri opiskelun ja hallitusjuttujen ympärillä, hikoilen joko Atalpassa jumpassa tai kotona keittiössä.

Tiia1Maa- ja mehtätalousministeri
Tiia Heikkinen

Tapahtumavastaava ja LTO-liiton yhteyshenkilö (kevät 2015)
heikkinen.tiia.m@student.uta.fi
Oon Tiia, muistaakseni 21v ja Keski-Pohojammaalta. Hallituksessa toimin LTO-liiton yhdyshenkilönä ja tavoitteena olis tänä vuonna edes kerran löytää niiden kokoukseen eksymättä. Jatkan myös jo viime vuonna menestyksekkäästi alottamaani tapahtumavastaavan uraa. Tälle hallitusvuodelle mulla on sellanen motto, että ”Itun tapahtumissahan on ovi, ja jos meidän säännöt ei miellytä, voi siitä ovesta painua vaikka Vitsarin shellille.” Tossa tommonen lapsiystävällinen versio. Mun harrastuksiin lukeutuu muuttaminen, lastenkirjatraumojen parantelu (pahin oli Tomppa-kirjan Tomppa alasti!) ja stalkkaus. Viimeinen on lemppari, oon siinä super! Niin, että kivat pojat soitelkaa, tai jäljitän teidät ja tuun ikkunan alle kurkkimaan. Uskokaa tai älkää, oon kuitenki ihan kiva!

2 vastausta artikkeliin “Hallitus 2015

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s