ITU ry:n hallitus 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA © Heikki Kiiski

 

Hallitus 2014:

 

 Sara Kallio 

IMG_5779

Heippa! Nimeni on Sara, olen ITUn puheenjohtaja ja toinen mediavastaava vuosimallia 2014. Olen kotoisin Forssasta, mutta nykyisin asustelen Tampereen Tammelassa. Vapaa-aikani vietän koirani Lukan tai ystävieni kanssa. Lisäksi tykkään leipoa ja laittaa ruokaa. Hallitusvuodelta odotan saavani paljon uusia kokemuksia sekä uusia ystäviä. Minua saa aina napata hihasta, laittaa viestiä tai tulla juttusille!

kallio.sara.h(at)student.uta.fi

 

Paula Saarinen IMG_5746

Shilirimpsis! Olen Paula Saarinen ja hallituksessa tehtäväni ovat varapuheenjohtaja ja Kopo-vastaava. Muutin Tampereelle yli 9 vuotta sitten Vaasasta ja olen tänne ihanaan Manselaan jo kovasti juurtunut. Asun yhdessä mieheni ja hänen 7-vuotiaan poikansa kanssa. Odotan kaudelta jänniä seikkailuja, uusia ystäviä ja lisääntyvää tietoutta siitä, miten toimia opiskelijayhteisön hyväksi! Tulkaahan jutulle!

saarinen.paula.s(at)student.uta.fi

 

Elsa Pulkkinen IMG_5800

Heippa! Mie oon Elsa Pulkkinen, ITUn rahastonhoitaja, mediavastaava ja tuutorvastaava. Tupsahdin Tampereelle viime syksynä Helsingistä opiskelemaan ja synkissä Herwoodin metsissä asustelen nyt avopuolison kanssa. Tää on mun ensimmäinen vuosi hallituksessa ja ylipäätään vastaavassa toiminnassa, joten jänskättää. Hirveästi odotan kyllä tältä vuodelta.

pulkkinen.elsa.m(at)student.uta.fi

 

Tiia Heikkinen IMG_5730

Heippa! Mää oon Tiia Heikkinen ja toimin nyt vuonna 2014 ITUn hallituksessa sihteerinä ja tapahtumavastaavana. Tänne isolle kirkolle opintojen pariin oon tieni löytänny Keski-Pohojammaan perämehtistä. Tältä hallituskaudelta odotan paljon kivoja tapahtumia sekä niiden järkkäilyä sekä tietysti kivaa yhdessäoloa meidän itulaisten kesken!

heikkinen.tiia.m(at)student.uta.fi

 

Pauliina Otonkorpi IMG_5724

Moikka! Olen Pauliina, uusi LTO-liiton yhteyshenkilö ja yksi tuutorvastaavista. Olen täältä Tampereelta kotoisin ja nykyään asun poikaystäväni kanssa keskustassa. Tältä vuodelta odotan paljon uusia kavereita, paljon mahtavia kokemuksia ja yleensäkin kaikkea hauskaa!

otonkorpi.pauliina.m(at)student.uta.fi

 

Jenni Koskela IMG_5722

Moi! Miä oon Jenni, ITUn SOPO- ja tapahtumavastaava. Alunperin tuun Kotkasta ja Tampereella olen asunut nyt reilun vuoden. Toivottavasti saadaan kaikille upea kausi, hienoja kokemuksia ja yhdessäoloa!

koskela.jenni.x(at)student.uta.fi

 

Ilse Forss IMG_5754

Ilse on nimi ja SOOL, tapahtumat ja tuutorointi vastuualueet hallituksessa. Naapuricityssä Nokialla asunut melkein koko elämäni, mutta alun perin Tampereelta kotoisin. Nyt olen siis takaisin juurillani. Vapaa-ajan vietän mieluiten ystävien, ruoan ja leffojen kanssa. Odotan tältä kaudelta paljon erilaisia tapahtumia ja yhteistä tekemistä mahdollisimman monelle itulaiselle.

forss.ilse.m(at)student.uta.fi

 

Sampo Seppä IMG_5716

Olen Sampo Seppä, 21-vuotias nuorukainen. Asun Tampereella jo toista vuotta ja paikkakunta on minulle muutenkin melko tuttu, sillä kotikuntani Vammala sijaitsee lähellä. Koulutuspolitiikka ja opintomatkojen järkkäily kuuluvat toimikuviini. Toivoisin, että näissä kunniakkaissa asioissa minua voisi kuka tahansa huoletta lähestyä.

seppa.sampo.i(at)student.uta.fi

 

Roosa Haverinen IMG_5770

Moi! Oon Roosa ja nyt kolmannella hallituskaudella toimin SOPO-vastaavana ja LTO-liiton yhteyshenkilönä. Tampereelta oon kotosin, harrastan lentopalloa ja ultimatea. Tältä kaudelta odotan kivoja tapahtumia ja sitä, että ajetaan entistä enemmän opiskelijoiden oikeuksia.

roosa.haverinen(at)uta.fi

 

Aatu Silen IMG_5806

Hei, olen Aatu Silen ja jo toista vuotta ITUn hallituksessa. Viime vuodelta jatkan tuutorivastaavana, ja uutena vastuualueena minulla on sosiaalipoliittiset asiat. Uudelta hallituskaudelta odotan entistäkin enemmän vaikuttamista ja kykyä olla alttiina auttamaan kanssaopiskelijoitamme. Olen asunut koko ikäni Tampereella ja tänä keväänä aloitin uutena harrastuksena aikuisbaletin – suosittelen kaikille! Sekä balettia että Tamperetta.

aatu.silen(at)uta.fi

 

Hermanni Kuivanen IMG_5715

Hei! Olen Hermanni Kuivanen ja olen kotoisin Lempäälästä, aivan Tampereen kupeesta. Itussa vastuualueeni ovat liikunta ja excursiot. Tulevalta kaudelta odotan saavani innostettua muitakin lähtemään rohkeasti kokeilemaan yliopiston liikuntapalveluja, ja toivon runsasta osallistumista vastuualueeseeni liittyviin tapahtumiin.

Ps. Kun muistaa liikkua ja juhlia sopivassa suhteessa, niin kyllä ne opinnotkin kulkevat siinä sivussa hienosti!

hermanni.kuivanen(at)uta.fi

 

Lisäksi kevään 2014 joukkoamme täydensivät:

Piia Kangas

Ida Ojala

Katja Sirvio

Emilia Heikkilä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s