ITU ry:n perinteinen (jo kahden vuoden ajalta!) henkilökuntapalkinto lukuvuodelta 2017-2018 luovutettiin eilen voittajalle, varhaiskasvatuksen yliopisto-opettajalle Tuulikki Ukkonen-Mikkolalle. ITU palkitsee lukuvuosittain yhden Kasvatustieteiden tiedekunnan työntekijän, joka on toiminut ansioituneesti varhaiskasvatuksen opiskelijoiden hyväksi opetuksen saralla tai muissa opiskeluun liittyvissä asioissa. Palkinnon saaja valitaan yhdistyksen jäsenten äänestyksellä ennakkoon päätetyn kriteerin mukaan. Tänä vuonna palkitsemisen kriteerinä oli opiskelijalähtöisyys, joka äänestäneiden perustelujen mukaan näkyy vahvasti Tuulikin opetustyössä. Onnittelut ja kiitokset Tuulikille erinomaisesta työstä!

Tuulikki oli hyvin otettu tästä kunnianosoituksesta sekä opiskelijoiden arvostuksesta ja lähetti terveisiä ja kiitokset kaikille itulaisille.

Lukuvuodelle 2018-2019 ITUn hallitus on päättänyt kriteeriksi innostavuus ja motivointi. Pitäkääs itulaiset siis henkilökuntaa silmällä tämä seikka mielessä. Keväällä taas muistetaan jotakuta henkilökunnan jäsentä teidän äänten perusteella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s