Fuksivuoteni alkoi, kun muutin Tampereelle pari viikkoa ennen fuksiviikkojen alkua. Kaikki oli niiiiiin jännittävää! Uusi kaupunki ja koulu uusine ystävineen, eikä varmaa tietoa oikeastaan mistään. Kotiuduin kuitenkin Tampereelle nopeasti ja totuin elämään kaupungissa.

Teimme whatsapp-ryhmän uusien fuksien kanssa melko heti tulosten julkistamisen jälkeen, ja sovimme siellä tapaamisen muutaman fuksin kanssa pari päivää ennen ensimmäistä tapahtumaa. Kävimme viidestään jäätelöllä ja tutustuimme toisiimme, ja se vähensi huomattavan paljon ensitreffien jännittämistä, sillä tiesi jo muutaman keheen turvautua uusien ihmisten keskellä.

Itse fuksiviikot olivat huikeaa aikaa! Tapahtumia oli harva se päivä ja joka kerta tiesi huipun porukan olevan mukana menossa aina yhtä hyvällä meiningillä. Tapahtumien ansiosta löysin oman kaveriporukkani ja tutustuin tuutoreihin ja lähes kaikkiin vuosikurssini opiskelijoihin. Samaan aikaan orientoivat opinnot olivat käynnissä ja niihin liittyen moni asia tuntui vaikealta ja epätietoisuutta oli paljon. Kaikista tilanteista kuitenkin selvisi aina, joko tuutoreiden, kanssaopiskelijoiden tai opettajien avulla, ei siis syytä huoleen!

Fuksiviikot hujahtivat ohi todella nopeasti ja niiden loputtua koitti Suomen suurimman opiskelijatapahtuman aika. Hämeenkadun Appro on tapahtuma, jota ei missään tapauksessa kannata jättää välistä! Vaikka jäimmekin ilman lippuja ja osallistuimme vain VarjoAppron muodossa, on tämä ilta jäänyt mieleen huikeimpana muistona fuksivuodesta.

Koko tämän syksyn ajan keräsin fuksipassiini leimoja kunnianhimoisesti. Paras tapa viettää viikonloppua oli pyytää uusi fuksikaveri suorittamaan fuksipassin tehtäviä -helppo tapa keksiä yhteistä tekemistä ja tutustua Tampereeseen, sekä ennen kaikkea uuteen ystävään. Marraskuun lopun koittaessa olin jo hieman menettänyt toivoni superfuksiudesta, sillä keräämistahtini oli hidastunut alkusyksystä. Pikkujouluissa minut kuitenkin kruunattiin superfuksiksi, eikä siinä vielä kaikki! Olin myös megafuksi, sillä minulla oli eniten leimoja koko EDUn* fukseista!!!  Palkinnoksi sain tottakai kiertopalkinto-ankan, jättimäisen taskumatin ja mitalin. (*EDU= Tampereen yliopiston kasvatustieteiden ainejärjestöt)

Vuodenvaihteen jälkeen aloin toimimaan ITUn hallituksessa tuutor- ja kansainvälisyysvastaavana. Kevät oli koulun puolesta hyvin kiireistä aikaa ja opiskelijarientoihin ehti osallistua vain silloin tällöin. Kevään tärkeintä tapahtumaa ei kuitenkaan voinut missata, se oli tuutoreille järjestetyt kostajaiset. Teemana oli Temptation island, jonka muutimme muotoon tempITUon island. Kostajaisissa pidimme rastirataa, jonka tuutorit kiersivät pienissä ryhmissä. Loppukeväästä aloimme jo suunnitella tulevaa fuksisyksyä, jota jokainen tuutori odottaa innolla!! Toivon sulle ihan huippua fuksisyksyä, nähdään tapahtumilla!!!

Helena -Superfuksi vuosimallia 2017

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s